Notice: Trying to get property 'post_parent' of non-object in /var/www/html/community/wp-content/plugins/buddyboss-platform/bp-forums/functions.php on line 841
Quitting Omnis when started - Deutsches Omnis Forum - Omnis Forum

Forums

Find answers, ask questions, and connect with our
community all around the world.

Home Forum Deutsches Omnis Forum Quitting Omnis when started

  • Quitting Omnis when started

    Posted by TomFFM on September 27, 2022 at 11:19 am

    After starting Omnis Studio 10.1 on windows-systems
    sometimes it quits again with the following message :

    “Quitting Omnis due to an unrecoverable error :

    Invalid UTF-16 surrogate pair chrbasic.cpp:603″ – and Omnis quits.

    what is this ? could this be error be removed ?

    thanx for any comment.

    Greetings,

    Tom

    Christian Müller replied 1 month, 3 weeks ago 3 Members · 2 Replies
  • 2 Replies

Notice: Trying to get property 'post_parent' of non-object in /var/www/html/community/wp-content/plugins/buddyboss-platform/bp-forums/functions.php on line 841
  • Götz Krija

    Member
    September 28, 2022 at 9:04 am

    Hi Tom,

    This error is probably caused by using non-unicode data with an Omnis unicode version.

    I could imagine that you are using a report class with non-unicode page setup data in $pagesetupdata. Clearing $pagesetupdata should solve the issue.

    Götz

    • This reply was modified 2 months ago by  Götz Krija.
  • Christian Müller

    Member
    October 4, 2022 at 6:30 am

    <pre data-placeholder=”Übersetzung”>Hi Tom,

    we had this problem with old “CALL DLL” calls from the Omnis 7 era. (We convert O7 -> OS)
    Maybe that helps
    best greetings
    Christian

Log in to reply.